Miben tudunk segíteni

nyomtató javítás

Elromlott nyomtató

A PC javítás mellett a nyomtatók problémáinak felderítése az egyik kedvenc munkánk. Mindig vannak új, nem várt helyzetek, különleges esetek, nehezítő tényezők - igazi kihívás minden egyes "nyomtatós feladat". A példánkban szereplő eset javítását nehezítette, hogy a nyomtató hibája napokig nem jelentkezett. Végül hosszas kutakodás után rátaláltunk a probléma forrására és egy alkatrészcserét követően az eszköz úgy működött, ahogy új korában!
Igen gyakori nyomtató hibák közé sorolhatóak:

1) az eszköz csíkozottan nyomtat
2) az eszköz egyáltalán nem működik, nem teszi a dolgát.

A különféle nyomtatótípusok különféle gondoskodást és javítást igényelnek. A fentebb említett problémák esetében sokszor hozhat eredményt egy otthoni tisztítás, azonban zavarosabb, instabilabb működés esetén érdemes inkább szakemberhez fordulni. Fejtisztítás, mechanikai tisztítás, alkatrészcsere, ezernyi apró - és kevésbé apró - hibajelenség jelentkezhet a mindennapok során, amivel nem érdemes otthon bíbelődni. Jöjjön el Kiskunhalasi üzletünkbe és mi megjavítjuk "javíthatatlannak" tűnő eszközét: nyomtatóját.

Furcsaságok az operációs rendszerrel

Operációs rendszer, amelyet nem mindig töltött be a laptop. Érdekes és fejtörést igénylő munka. Üzletünkbe beérkezett laptop kellően bosszantó furcsaságokat produkált, azonban a hiba egyszerűen és gyorsan orvosolva lett egy rendszer frissítéssel!
Lelassult számítógépe reakcióideje? Bizonyos parancsok leadásakor hosszú percekbe telik míg történik egyáltalán valami a képernyőn? Ismerős probléma, ugye? Az operációs rendszerek sokszor produkálnak olyan furcsaságokat, melyek egyes egyedül csak számítógép szervizben orvosolhatóak. Az operációs rendszer egy kapocs a hardver és felhasználó között. Tény, hogy - sajnos - bárhogy is legyenek óvva, egy idő után ezek is elhasználódnak, rosszabbik esetben tönkremennek. Fontos a megelőzés (a rendszeres karbantartás), de amennyiben mégis furcsaságot tapasztal érdemes mielőbb felkeresnie egy szervizt!
számítástechnikai bolt, Kiskunhalas
nyomtató szerelés kiskunhalas

Becsapós periféria

A különféle számítástechnikai kiegészítők is tudnak furcsaságokat produkálni. Melegedés, furcsa hangok, hullámzó működési teljesítmény. Néha csak egyetlen apró változtatással csodát lehet tenni - ennél az esetnél is így történt. Kábelcsere, belsőtisztítás és elégedett ügyfél, aki visszakapta "elveszettnek hitt" eszközét.
A fenti példából is látszik, hogy a különféle informatikai eszközök összetett, komplex "rendszerek", amelyek sokszor kiáltanak szakértő kezekért!

Üzletünkben vállaljuk, lézer-, és tintasugaras nyomtatók javítását, lapfelvevő és görgők cseréjét, papírelakadás elhárítását, nyomtatók konfigurálását, üzembehelyezését, illetve a gépek hibamegelőzését és általános karbantartásukat.

PC átalakítás

Munkára használt PC "gameresítve". Ez volt a megkeresés apropója. Alaplap, videókártya, SSD, RAM és egyéb számítógép alkatrészek kicserélése után a munkaeszköz valódi gamer szörnyeteggé vált. Nincs előtte grafikai nehézség, nincs melegedés, akadozás csak színtiszta játékélmény!
A XXI. században tényleg rohamtempóban fejlődik a technika. Ami tegnap még korszerű volt és csúcsmodellnek számított, az valószínűleg néhány hónap múlva már dobogós helyezést sem tud elérni.

Továbbra is az a tendencia figyelhető meg, hogy egyre többen döntenek amellett, hogy új PC vásárlása helyett inkább régi eszközüket újítják/újíttatják fel. A művelet előtt azonban néhány alapgondolatot lefektetni: mire fogjuk használni a gépet, mi vele a célunk. Irodai használat, gamer kialakítás? Fontos az erős videókártya vagy inkább más területbe integrálnánk a fejlesztésre szánt pénzt?

A gép építés komplex feladat, ugyanis rengeteg szegmense van. Alkatrészek kompatibilitásának ellenőrzése, PC ház belső terének megfelelő felosztása, ideális légáramlás biztosítása, kábelelvezetés szakszerűsége. Fontos, hogy minden működjön mindennel: az alaplap igényeinket szolgálja, a meghajtók korszerűek és használhatóak legyenek, hiszen a rohamtempóban fejlődő technika már megköveteli a naprakészséget.
pc átalakítás

Contact

Testcity Test street 5.

  • dummy0610111222

  • dummy info@webshopcreator.hu

Newsletter

Copyright © 2023 PCVerzum Kft. Minden jog fenntartva. Created By Okosweblap.hu