Szolgáltatások

Értékesítés

Kínálatunkban új és használt számítógépek és számítástechnikai kiegészítők is fellelhetőek. Munkánk során fontosnak tartjuk, hogy erős, használható, strapabíró gépeket adjunk ki a kezeink közül, így az általunk összeszerelt gépekre garanciát is vállalunk! Óriási motivációt ad számunkra a hibák megoldása, az elégedett vásárlók visszajelzése, így szolgáltatásainkat és kínálatunkat is folyamatosan bővítjük!
PC shop, Kiskunhalas
PC szerviz, Kiskunhalas

Szerviz

Ügyfeleink szavaival élve a jó PC "hasít, mint a gép". Melegedés, elromlott alkatrészek, újratelepítés, egyedi igényeknek megfelelő gépépítés, használt és új alkatrészek értékesítése a minőséget végig szem előtt tartva! Szakszervizként vállaljuk, hogy az elromlott PC-ből újra nagyszerűen működő gépezetet varázsolunk. Nincs varázslat, nincs trükk, szakértelem, emberség és profizmus annál inkább!

Kivitelezés

Perifériák, alkatrészek megbízható forrásból, leinformálható helyről. PC, amely munkaeszközként van használva, számítógép, ami a szórakozási igényeket elégíti ki - végeredményt és kivitelezést tekintve nincs különbség a két típus között. A legjobbra törekszünk, ennek érdekében számítógépeinket úgy javítjuk és szereljük össze, hogy elégedett partnerek hagyják el az üzletünket. Fontos számunkra a pozitív visszajelzés, így számítógépeinket tekintve úgy dolgozunk, mintha minden gép egy kicsit a sajátunk lenne.
számítógép összeszerelés, Kiskunhalas

Contact

Testcity Test street 5.

  • dummy0610111222

  • dummy info@webshopcreator.hu

Newsletter

Copyright © 2023 PCVerzum Kft. Minden jog fenntartva. Created By Okosweblap.hu