Elállás és termékvisszaküldés

Elállás és termékvisszaküldés

Nem tetszik a kiválasztott termék? Mire megérkezett kaptál egy másikat ajándékba? Semmi baj. Ne feledd, hogy online leadott megrendelés esetében a vásárlástól számított 14 napig jogod van akár indoklás nélkül is elállni a vásárlástól.

Első lépések:

Értesítsd az ügyfélszolgálatunkat! Elállási szándék esetén kérjük, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az  info@terminator.hu e-mail címen, vagy a +36209653532-es telefonszámon. Erre a megvásárolt termék kézhezvételétől számított 14 nap áll rendelkezésedre!

Mire ügyelj visszaküldés elött:

Ellenőrizd az eszközön tárolt adataidat, a tárolt adatokért nem vállalunk felesőséget. Telefon/tablet esetén mindenféle kép jelentkezz ki fiókjaidból, és egy gyári beállításokra való visszaállítást végezz el (természetesen segítünk, ha kell). Ha kijelentkezni sikerül, de jelkódot/jelszót/biometrikus azonosítót hagytál az eszközön az elállási igényed elutasításra kerül. Ezért ezeket mindenféle kép töröld a beállításokban.
(Erre azért van szükség mivel ha "megszemélyesíted az eszközt" azaz bejelentkezel rá saját adataiddal, más már nem tud... így a készüléket visszavételt követően, nem tudjuk értékesíteni)

Hogyan csomagold be a terméket?

Becsomagoláskor ügyelj arra, hogy a csomagból ne felejtsd ki a termék összes alkatrészét (pl. töltőt, tápkábelt).
Kérjük gondosan, szállításra alkalmas módon csomagold vissza a terméket, ha van rá lehetőséged, akkor az eredeti csomagolásába. Ez azért fontos, mert nem megfelelő csomagolás esetén a termék szállítás közben megsérülhet, esetleg összetörhet, ebben az esetben viszont nem áll módunkban a termék vételárát visszatéríteni!

A csomagba ne felejtsd el beletenni az elállási nyilatkozat kinyomtatott és kitöltött példányát!

Hova küldd vissza a terméket?

A csomagot a bejelentéstől számítva a lehető leghamarabb, de legkésőbb 5 munkanapon belül küld el telephelyünkre.

Címünk:
PCVerzum Kft.
6400 Kiskunhalas, Árpád u. 1.

Kérjük vedd figyelembe, hogy utánvételes fizetéssel feladott csomagot nem áll módunkban átvenni.

Miután a csomag visszaérkezett hozzánk:

Természetesen elfogadjuk, hogy akár indoklás nélkül visszaküldöd a megrendelt terméket, ugyanakkor a visszaérkezett terméket megérkezése után bevizsgáljuk. Ellenőrizzük a terméket, annak állapotát, illetve hiánytalanságát. Ha mindent rendben találunk, akkor az általad megadott bankszámlaszámra legkésőbb 14 napon belül visszautaljuk a vásárolt termék összegét.
A bankszámlaszámot kérjük az elállási nyilatkozaton feltüntetni!

Kérdésed van? Elakadtál?

Bármilyen problémával, kérdéssel kapcsolatban keress minket elérhetőségeink egyikén.

További részletek: ÁSZF - 7. Elállás joga

Webáruház készítés
kandh_v2